type='text/css'/>

Like for news and to ask questions.

Powered By EXEIdeas

MALAYSIA PES MODDING: PES 2010 Patch 3.0 + Malaysia Team (By Bunkboyz)

Thursday, December 31, 2009

PES 2010 Patch 3.0 + Malaysia Team (By Bunkboyz)















YOU DIDN'T NEED ANY PREVIOUS PATCH TO INSTALL THIS ONE

WHAT'S NEW IN THIS VERSION
===========================
1) Big update for the kit/jersey
2) Fix most player faces (More Realistic)
3) Update the formation
4) Update the hair
5) Update all player number
6) Update player body size
7) Support for PES 2010 v1.2 and version that lower than 1.2 but not support v1.3 yet.
8) Kit/jersey numbering position is now fixed.
9) Fix goalkeeper kit/jersey.
10)New cool Malaysia navigation menu.


HOW TO INSTALL THIS PATCH
==========================
1) Download the PES 2010 Patch 3.0 + Malaysia Team from here.
2) Install the patch and when the installer ask for folder. Browse to your PES 2010 installed directory. (THIS IS IMPORTANT).
3) After finish installing, run the manager shortcut on your desktop and click on attach. If it already attached and only detach button available, so, continue to the next step.
4) Download the Data Patch from here (For PES 2010 v1.2) or here (For PES 2010 lower than v1.2).Download only one of them.
5) Install the data patch. Don't change the folder when promt by the installer.
6) Play your PES 2010.


HOW TO CHECK YOUR PES 2010 VERSION
===================================
1) Go to your PES 2010 installed directory.
2) Right click on pes2010.exe and choose properties.
3) Go to Details tab and look at the "File version" and "Product Version"
4) If the "File version" and "Product version" is 1.2.0.0, so, your PES 2010 is in v1.2. If the "File version" and "Product version" is 1.0.0.0 your PES 2010 is in v1.0 and if the "File version" and "Product version" is 1.1.0.0, so, your PES 2010 is in v1.1




DOWNLOAD :
============

PES 2010 Patch 3.0 + Malaysia Team :




Data Patch for PES 2010 v1.2 :




Data Patch for PES 2010 version lower than v1.2 (v1.0 & v1.1) :






SUPPORT ME BY SUBMITTING YOUR MOD, PROMOTING THIS BLOG AND FOLLOWING THIS BLOG

24 comments:

  1. do you have any mirror to download?

    ReplyDelete
  2. @bunkboys,bleh tolong upload kat mediafire tak ? thanx....

    ReplyDelete
  3. bro..knapa pas aku install pes2010 patch 3.0 .. bila nak attach dia tlis no information available?

    ReplyDelete
  4. lepas aku patch suma..bila open game.. xda yg ubah pun.. and xda pn malaysia.. nape ah? tlg2

    ReplyDelete
  5. NAPE XDE PUN COMMENT YANG BAGITAHU PATCH KO MENJADI?? BETUL KE BOLEH PAKAI PATCH NIH??

    ReplyDelete
  6. numpang promo kang....all asians patch n classic indo patch

    www.dunialukata.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. bro mediafire bro...bru best..

    ReplyDelete
  8. bro lpas aku instal PES 2010 PATCH + MALAYSIA TEAM
    da kluar manager shortcut tp xda benda pun yg bleh kita attach atau detach kat situ..
    tp aku leh men game nie player mlysia smua ada cuma asl logo dgn kit dier xtukar??
    lagi satu liga jerman pun ada skali kat patch nie cuma asl team bayern munich pakai jersi barcelona plak??pening2..
    boleh tolong x bro cmne nak betulkan logo malaysia dgn kit2 pasukan yg ada??
    tq

    ReplyDelete
  9. boleh guna tapi xde benddera msia pon..ada team ja..jersi laen

    ReplyDelete
  10. boleh pakai ke game PES 2010 + Malaysia team ni,tengok komen mcm2 cerito eehh

    ReplyDelete
  11. nape takde player malaysi time nak main become a legend arr??

    ReplyDelete
  12. bole ke attach dua kitserver dalam satu mase? sbb aku da attach kitserver yg lain b4 ni...so kne detach dlu ke yg tu

    ReplyDelete
  13. asal aku xleh install pon?
    tolong.

    ReplyDelete
  14. aku nk tnye ni...aku da install patch 4.0...sume ok..ps2 aku nk msokkn team malaysia...cmne r???

    ReplyDelete
  15. korang..member dah bgus2 buat patch ni bukan nak "terima kasih"..nak bendera lah..mediafire lah..kitserver lah..team bayern munich pakai baju barcelona sbb dorang tak de sponser lagi dah...tu pasal pinjam baju barca..yelah qatar spon baju million2...pinjam jer kat bayern munich...huhahah....

    ReplyDelete
  16. macam mne nk download photoshop.....

    ReplyDelete
  17. aku de ps2 pes2010 ajar kan nak masuk dalam ps2

    ReplyDelete
  18. http://www.pes-serbia.com/threads/13269-PES-2010-Patch-2.1-Malaysian-Team-by-Bunkboyz korang download jerkk kat link aq tulis tuh pastu siap korang download and install korang download la kat blog ni plak http://malaysia-pes.blogspot.com/2009/12/pes-2010-patch-30-malaysia-team-by.html download and install...and done!! :D

    ReplyDelete
  19. sape cakap penipu? saye dh boleh masuk dah...dah menjadi patch tu kat saye punye pes2010!! cakap saje yang awak sume tak pandai buat!! kan senang!! haha!!!!!

    ReplyDelete
  20. Bro Tade dalam medialink ke???...Link ini x blh download

    ReplyDelete