type='text/css'/>

Like for news and to ask questions.

Powered By EXEIdeas

MALAYSIA PES MODDING: Malaysia Patch v2.0 by Bunkboyz (FIX 1)

Saturday, December 25, 2010

Malaysia Patch v2.0 by Bunkboyz (FIX 1)

 This update will fix :
1) GERMANY team from having MALAYSIAN players.


How To Install :

You'll need to install Malaysia Patch v2.0 first before installing this patch.
You can get it from here :
http://malaysia-pes.blogspot.com/2010/12/pes-2011-malaysia-patch-v20-by-bunkboyz.html

1) Just run and follow the installer.


Download :
just download one of the following mirrors

Mirror 1 :
http://rapidshare.com/#!download|819tl|439161811|Malaysia2.0FIX.exe|1094

Mirror 2 :
http://www.megaupload.com/?d=Z79IQFGO

Mirror 3 :
http://depositfiles.com/en/files/9ogpcvl73

Mirror 4 :
http://hotfile.com/dl/91855698/d4bf2c8/Malaysia2.0FIX.exe.html

Mirror 5 :
http://www.zshare.net/download/84343179ce5b9acc/

Mirror 6 :
http://uploading.com/files/31mf2aa5/Malaysia2.0FIX.exe/


Leave comments if any problems occur...

27 comments:

  1. great,but how to put kit kong into malaysia team leh? haha,sorry disturbing u ;)

    ReplyDelete
  2. dh install tapi tiade malaysia team pun.. pelik??

    ReplyDelete
  3. @azrey : kau dlete x kitserver len sblum kau install kitserver yg bru nih.kalo x kau g kt kitserver bunkboyz nih pas2 run manager,attach pes2011.exe. 2 laa kot sbb nyee.

    ReplyDelete
  4. aku dah buat semua yang macam korang cakap, tapi still xde team malaysia...canne ah???tolong!!!!

    ReplyDelete
  5. kenape xde team malaysia???tolong....

    ReplyDelete
  6. malaysia ultra: satu lagi berapa besar die punye hard disc space free??


    malaysia ultra: bro game nie untuk PC ea??? satu lagi kalo nak trus download jerk ea bro lu da setting semuanye ke???

    ReplyDelete
  7. bro aku nak share blog ko nie bleh?? mcm ne nak share??

    ReplyDelete
  8. selain pada FIX nie ada lg x kena upload aku da bt tp tak dak pown...??

    ReplyDelete
  9. bro, xde pon team malaysia... ak dah buat apa yg disuruh...

    ReplyDelete
  10. Same bro..xde team Malaysia..and aku x pnah lg install mana2 kitserver..smua ok..kecuali team Malaysia xde..sblm install *FIX* ni..team Malaysia ade kat GERMAN..tapi lepas install *FIX* ni langsung xde..kat asia/ocenia or kat mane2..any helps?

    ReplyDelete
  11. file malaysian FIX tu berapa size nya ?
    yang saya jumpa 1.04 Mb jer . betul ke itu file nya ?

    saya jumpa kat link ini
    "http://www.zshare.net/download/84343179ce5b9acc/"

    kalau sya salah , tolong bagi saya link yang betul . terima kasih

    ReplyDelete
  12. bro ,,patch ni ikut vsion game ka , klo game kta v1.01 ,dia kna cri vsion yg sma ka..@ yg lain pon bole...

    ReplyDelete
  13. dh dwlod hbs tpi knp pas ikut aarahan tulis (has not been installed" dh klr shotcut pn...lh tlg bgi taw x??? plz help me

    ReplyDelete
  14. takde update baru ke...? ver3.0

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. utk pc cmne ek?
    xphm.....
    bole bg link yg mne utk dwload kit server utk maen pes team msia ni...
    xtau cara lgsg...wlpun dh bc byk kali...tlg ye

    ReplyDelete
  17. sya da install tpi bila bukak pes dia kata de file missing..dia kate d3dx9_43.dll missng... wat camner?

    ReplyDelete
  18. cmner erk...sya nk daftar kt Rapidshare pun xble??mcm ner nk download yg len...tlong bg cdngan..please

    ReplyDelete
  19. knapa kat uploading.com dia kata 'file is not found'??tlong bg comment

    ReplyDelete
  20. ni yg original ke x original.yg ni ke yg kluar dlm cd 2.please aq nk yg btol nye.aq download pes 1 malaysia pas 2 bru aq sdar yg ni bkn yg btol2 nye pes 2011 ade malaysia

    ReplyDelete
  21. asal team malaysia ada kat germany ? and bila nak main dia hang and ada error ??!

    ReplyDelete
  22. tolong aku nk download mcm mne.. buat la video demo

    ReplyDelete